Deliric, în bucătărie pentru INNA

Deliric, în bucătărie pentru INNA

În cel mai recent episod din vlogul INNEI din ”Dance Queen’s House”, invitat special este Deliric, iubitul artistei, care i-a gătit o rețetă vegană.

El povestește că îi face plăcere să gătească și să îi gătească, iar INNA l-a ajutat cu spălatul vaselor.

Cum m-a cucerit Deliric Dance Queen’s House #13

Acesta este unul dintre primele momente pe care cei doi îl împărtășesc cu fanii lor.

De asemenea, pe contul de YouTube al lui Deliric, artistul a postat un video din vacanța lor în Dubai în care cei doi se dau cu tiroliana. Este o experiență care pe INNA o sperie inițial, dar până la urmă, o convinge.

Aici playlistul primelor 13 episoade în care INNA vorbește despre operații estetice, cade în piscină din curtea casei, face o plimbare cu skateboard-ul in Fierbinți, răspunde unor întrebări incomode, dar și face sesiuni muzicale. INNA are peste 6.2 milioane de abonați, dar și pe Instagram (2.9 milioane de followers) și Facebook (peste 10 milioane de fani). Vlogurile sunt traduse în engleză și spaniolă.

INNA a intrat în cea de-a treia săptămână de când stă într-o casă șii face muzică împreună cu producătorii și compozitorii Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, David Ciente și Minelli.

INNA este unul dintre cei mai de succes artiști români, cu o carieră internațională care include colaborări cu J Balvin, Daddy Yankee, Yandel, Pitbull, Farina, cu piese care au cucerit topurile din lume precum ”Ruleta”, ”Sun is Up”, ”Hot”, ”Cola Song”, ”Iguana”.

Articolul următorAlina Eremia, “Show Must Go On” – concert live de ziua ei oferit publicului