ANTONIA lansează „Typhoon” în colaborare cu Toto

După ce a lansat piesa ”Taifun” în limba română care a fost primită cu bucurie din partea publicului din România, dar și din Bulgaria, Antonia revine cu ”Typhoon”, o variantă în engleză și bulgară în colaborare cu Toto.

ANTONIA x ToTo H – Typhoon

Toto este unul dintre cei mai apreciați artiști din Bulgaria, cu multe hituri la activ, câștigătorul VIP Brother în 2017, parte din SkandaU, unul dintre grupurile cele mai premiate.

”Am fost bucuroasă să aflu că ”Taifun” are succes în Bulgaria și mă bucur să colaborez cu un artist atțt de talentat precum Toto pentru versiunea în engleză ”Typhoon”, a spus Antonia.

”Mă bucur să colaborez cu Antonia pentru piesa ”Typhoon” și sper să urmeze și alte piese împreună”, a spus Toto.

Piesa ”Taifun” este pentru a treia săptămână pe locul 1 în Bulgaria. Piesa a fost compusă de Alex Velea și Theea Miculescu și produsă de Răzvan Matache atât varianta în engleză, cât și cea în limba română.

”Typhoon” a fost lansat cu lyric video creat de Mihai Sighinaș.

Videoclipul oficial al piesei ”Taifun” o prezintă pe Antonia arătând ca o zeiță alături de Alex Velea.

ANTONIA – Taifun

Săptămâna trecută, Antonia a lansat piesa ”Dinero” cu Yoss Bones, o piesă în engleză și spaniolă cu un videoclip sexy și funny.

ANTONIA x Yoss Bones – Dinero

Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și organizare de evenimente și Global Talent United, agenție de talente care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Vanotek, Alina Eremia, AMI, Minelli, 5Gang, DJ Project, Gran Error, SICKOTOY și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Gina Pistol, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.
Global Records este noul reprezentant exclusiv al repertoriului Warner Music în România.

Articolul precedentANTONIA lansează single-ul ”Dinero” în colaborare cu Yoss Bones Imagini sexy și amuzante cu artista într-un cadru rustic
Articolul următor”Flashbacks”, singura piesă a unui artist român în top 5 Shazam România