INNA, imagini de la filmarea videoclipului ”Flashbacks” din Palazzo Versace din Dubai

INNA se află în Dubai pentru filmările videoclipurilor ”Maza Jaja” și Flashbacks”.

Artista, alături de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan – NGM Creative (regizorul și DoP-ul cu care colaborează de fiecare dată), au filmat în Palazzo Versace din Dubai pentru următorul single ”Flashbacks”, piesă de pe albumul ”Heartbreaker”.

Cu o ținută glam și un look super sexy, INNA le-a prezentat fanilor cadre de la filmare, iar aceștia sunt nerăbdători și abia așteaptă lansarea videoclipului ”Flashbacks”.

Piesa se bucură de susținerea fanilor din toată lumea și are peste 100 000 de stream-uri pe Spotify, iar în Rusia este pe locul 36 în top Shazam Rusia.

Albumul ”Heartbreaker” include 10 piese obținute în urma sesiunii Dance Queen’s House. INNA a stat izolată 3 săptămâni într-o casă alături de cei mai apreciați songwriteri și producători: Marco &Seba, Alex Cotoi, David Ciente și Minelli și a compus cu ei pentru piesele pe care publicul le-a putut asculta în premieră pe YouTube-ul artistei.

Cele 10 piese se numesc ”Maza Jaja”, ”Heartbreaker”, ”One Reason”, ”Flashbacks”, ”You and I”, ”Beautiful Lie”, ”Gucci Balenciaga”, ”Sunset Dinner” și ”Thicky” și pot fi ascultate aici.

Articolul precedentINNA, direct din vacanța în Maldive pe platoul de filmare din Dubai
Articolul următorANTONIA lansează single-ul ”Dinero” în colaborare cu Yoss Bones Imagini sexy și amuzante cu artista într-un cadru rustic