”Flashbacks”, singura piesă a unui artist român în top 5 Shazam România

“Flashbacks”, cel mai recent single al INNEI, cucerește topurile din țară, dar și pe cele din întreaga lume. Cu peste 4 milioane de vizualizări,
piesa urcă în clasamentele de specialitate și își face simțită prezenta pe radiourile naționale și internaționale.

INNA – Flashbacks

Astfel că în top Shazam Global, piesa urcă pe locul 135, iar în România este pe locul 4, în Ucraina este pe locul 5, pe locul 9 în Rusia, pe 21 în Bulgaria, pe locul 22 în Berlarus și pe 25 în Kazahstan. În România, este singura piesă a unui artist român în top 5 Shazam.

”Sunt bucuroasă să primesc feedback atât de bun pentru această piesă, mulțumesc pentru susținere fanilor mei din întreaga lume”, a spus INNA.

Videoclipul piesei ”Flashbacks” a fost filmat în Dubai la Palazzo Versace, dar și în România la domeniul Manasia.
Piesa ”Flashbacks” face parte de pe albumul ”Heartbreaker” care include 10 piese obținute în urma sesiunii Dance Queen’s House. INNA a stat izolată 3 săptămâni într-o casă alături de cei mai apreciați songwriteri și producători: Marco &Seba, Alex Cotoi, David Ciente și Minelli și a compus cu ei pentru piesele pe care publicul le-a putut asculta în premieră pe YouTube-ul artistei. Cele 10 piese se numesc ”Maza Jaja”, ”Heartbreaker”, ”One Reason”, ”Flashbacks”, ”You and I”, ”Beautiful Lie”, ”Gucci Balenciaga”, ”Sunset Dinner” și ”Thicky” și pot fi ascultate aici.

Articolul precedentANTONIA lansează „Typhoon” în colaborare cu Toto
Articolul următorDaniela Matei, fata care l-a emotionat pana la lacrimi pe Mihai Bendeac a lansat videoclipul “Vorbim impreuna”