Daniela Matei, fata care l-a emotionat pana la lacrimi pe Mihai Bendeac a lansat videoclipul “Vorbim impreuna”

Acest lucru se intampla in cadrul emisiunii X Factor, editia din 2018, cand Daniela Matei pe atunci concurenta a showului de talente mai sus mentionat a interpretat intr-un mod foarte emotionant si personal balada ”Another Love”de Tom Odell. Cei 4 jurati au fost profund impresionati, avand numai cuvinte de lauda la adresa Danielei:
Horia Brenciu “O candoare, magnetica, speciala…”
Delia “Pentru mine ai sunat ca un inger. Esti atat de inocenta, nevinovata, curata…”
Stefan Banica “Imi plac ochii tai, imi place fragilitatea ta, imi place sensibilitatea ta…”
Carla’s Dream ”A fost absolut superb…a fost gura mea de aer proaspat…”
La fel de tare l-a impresionat si pe Mihai Bendeac ( IUmor) care era prezentatorul acelei editii X-Factor ”Dacă aș putea să plâng în locuri publice, acum aș hohoti, îți jur. A fost GE-Ni-Al, Genial!”
https://a1.ro/xfactor/stiri/mihai-bendeac-emotionat-la-maximum-de-o-concurenta-x-factor-daca-as-putea-sa-plang-in-locuri-publice-acum-as-hohoti-id794480.html
La varsta de 3 ani parintii Danielei Matei i-au descoperit talentul muzical si au dus-o la Palatul Copiilor din Bucuresti unde a facut parte dintr-un cor de copii. De la varsta de 15 ani Daniela a studiat pentru 1 an de zile la Scoala Populara de Arte iar la varsta de 18 ani a participat la concursul X Factor Romania, editia din anul 2018. Cea mai recenta experienta muzicala a fost participarea ca backing vocals la sesiunea de inregistrari a piesei Urmele by Liviu Teodorescu.
Daniela Matei este noua artista a casei de discuri The One Records, cu un timbru radio friendly si o imagine de girl next door, promite sa aiba un debut vibrant in industria muzicala din Romania.
Piesa compusa de echipa The One Records este in stilul pop-dance si surprinde momentele pe care le traiesc cuplurile spre finalul relatiilor, atunci cand ei se distanteaza, cand comunicarea nu mai exista si lucrurile se racesc in ciuda dorintei de a nu pierde totul.
”Din pacate am trait o astfel de relatie care la inceput parea una perfecta ca si cum eram #couplegoal insa dupa o perioada totul s-a schimbat, parca nu mai rezonam deloc si nu mai reuseam sa ne conectam unul cu celalalt cum o faceam odata, parca ne irita pana si prezenta celuilalt ajungand sa ne certam de la aproape orice. Nu pot sa zic ca a fost vina mea sau a lui, probabil amandoi purtam aceeasi vina sau pur si simplu unele relatii sunt sortite esecului fiindca relatia se plafoneaza in timp iar din cauza lipsei de comunicare si a faptului ca partenerii nu stiu cum sa gestioneze situatia pentru a-si salva relatia, ajung sa se desparta.” declara Daniela Matei.
Videoclipul poartă semnatura echipei Mau Creative si surprinde emotia artistei intr-un concept simplist axat pe detalii cu accente urbane si efecte vizuale.
Daniela Matei – Vorbim Impreuna (Official Video)

Articolul precedent”Flashbacks”, singura piesă a unui artist român în top 5 Shazam România
Articolul următorBastard! revine cu un nou single care se numește ”You Lose”, lansat cu videoclip oficial.