Ciska lansează clipul piesei “Bebecito” – o poveste despre relații toxice cu un vizual cinematic

 

Inspirat din filmele cu dive sexy – clipul piesei “Bebecito” o aduce în prim-plan pe Ciska – feminină, senzuală, autentică. Cu un sound fresh și cu o doză mare de sensibilitate, Ciska reușește să transpună  muzical și vizual povestea unei iubiri toxice.

 

“Bebecito vorbește despre o relație toxică în care personajul feminin se îndrăgostește nebunește de persoana nepotrivită. Ea este pregătită să înfrunte tot, însă el privește relația ca pe un trofeu care trebuia doar câștigat.”, a povestit Ciska.

 

Vulnerabilitate, sex-appeal, un ritm nebun extrem de catchy fac din “Bebecito” o piesă de pus pe repeat în playlisturi.

 

“Sunt sigură că multi dintre ascultători se vor regăsi în mesajul piesei și sper ca volumul să fie up în playlisturile lor.”, a mai spus Ciska.

 

Artista a lansat și o provocare pe Tik Tok în care invită fanii să vorbească despre cum reacționează după o despărțire, folosind piesa #bebecito.

 

Videoclipul este regizat de Isabella Szanto, iar piesa este compusa de Marius Dia, Florian Rus și Alex Parker.

 

Ciska a mai lansat piesele “Champion” feat. LiToo cu peste jumătate de milion de vizualizări pe YouTube, “Pauvre Diable” feat. Mark Azekko și “Tanga” – care au fost foarte bine primite de public.

 

 

 

Video: Bebecito

 

Instagram: https://www.instagram.com/franciscaofficial/

Facebook: https://www.facebook.com/franciscaandreea.dulceanu

TikTok: https://www.tiktok.com/@ciskathesinger

 

Articolul precedentColaborare fresh: Gromee și INNA lansează ”Cool Me Down”
Articolul următorDelia Rus, despre secretul din spatele pieselor ei de dragoste, care ajung la milioane de accesări pe YouTube: „Viața este despre sufletul tău și ce vrea el să facă”