Alina Eremia, “Show Must Go On” – concert live de ziua ei oferit publicului

Alina Eremia a făcut un cadou fanilor cu ocazia zilei sale de naștere ”Show Must Go On”, un concert transmis live pe canalul de YouTube al artistei. Într-un an delicat, în care artiștii au stat departe de scenă și de public, muzica este cea care ne unește, fie chiar și doar prin intermediul rețelelor de socializare.

Alina Eremia – Show Must Go On Live Concert

Artista a interpretat alături de trupa sa piesele cele mai cunoscute și îndrăgite de fani precum ”Poartă-mă”, ”A fost o nebunie”, ”Cum se face”, ”Noi”, ”Filme cu noi”.

Din ”Show Must Go On” nu au lipsit și invitații speciali – The Motans alături de care a cântat ”Din trecut” și NANE cu piesele ”BRB și în premieră”Deja Vu” care urmează să fie lansată în 2021.

Conceptul video aparține lui Bogdan Păun (regie) și Alexandru Mureșan (DoP) de la NGM Creative, cu care artista a mai colaborat pentru videoclipurile pieselor ”Din trecut” sau ”Noi”. Echipa de beauty a artistei este formată din Cristina Crăciun (styling), Andra Manea (make-up) și George Cozma (hair).

“Show Must Go On” înseamnă multe pentru mine: dragostea de muzică, de scenă și un context perfect de a face un bine. A fost unul dintre cele mai frumoase proiecte pe care le-am inițiat și mă bucur că am avut alături de mine o echipă genială (NGM Creative, Vlad Pârvulescu, Alice Negru, Global Records). A fost și mai special, pentru că s-a difuzat de ziua mea și am avut parte de un amalgam de stări. Mă bucur că au fost prezenți online mulți oameni, lucru care evidențiază că oamenii au nevoie de muzică live. Chiar dacă acest concert s-a desfășurat de la distanță, cei care au urmărit au fost foarte activi în secțiunea de comentarii și am simțit energia lor”, a spus Alina Eremia.

”Îi mulțumesc foarte mult Alinei pentru invitație, mă bucur să fim colegi, că lucrăm împreună și mă mândresc să am așa prieteni. Îi urez un sincer ”la mulți ani!”, a spus The Motans.

Alina Eremia este alături de Ilinca, o fetiță de 7 ani care are nevoie de bani pentru a-și continua recuperarea din cauza unei probleme medicale care îi afectează sănătatea. Donații pot fi făcute pe http://pretulbinelui.ro/ sau prin SMS cu textul HOPE la 8844.

Articolul precedentDeliric, în bucătărie pentru INNA
Articolul următorPiesa ”Flashbacks” a INNEI – pe locul 64 în top Shazam Rusia